robaanlogo

©2024 robaan.com

robaanlogo

©2024 robaan.com

Websites

Een website heeft als doel een aanvulling te zijn in de middelenmix en online 'informatie' te verschaffen. Een opdrachtgever voor het bouwen van websites zou zijn bezoeker al moeten kennen?

Websites welke responsive, grafisch goed en technisch verantwoord zijn.

UI en UX

Door het probleem vast te stellen de kansen zien. Psychologie, context en gedrag zal van begin tot eind een boodschap vormen. De nieuwe boodschap wordt overgebracht.
UX en UI hebben afgelopen jaar meer aandacht gekregen waarbij code niet achteruit is gegaan. Meer flow door projectaanpak zou ook een opdrachtgever kunnen bijhouden naar welk resultaat er gewerkt wordt. Door fotografie en eigen filmpjes keuzes maken en dat belichten wat aandacht vraagt.

Code

Webpagina's worden met script, html en css vervaardigd. Tijdens beginjaren van robaan.com o.a. gebruik gemaakt van een Taskrunner voor organisatie en andere toevoegingen. Zie verder een (snel en oud) promotiefilmpje

WordPress

Website robaan.com Verbeelding is een bestaande template met aanpassing. Je krijgt, meestal voor weinig, veel waardoor keuzes o.a. indeling en inhoud zelf bepaald kan worden.

Objectgeoriënteerd

Framework gebruiken volgens webontwikkelingen is multi interpretabel. UI/UX frameworks, MVC/niet MVC en objectgeoriënteerde webbuilders. CMS met react plus eigen toepassing met focus design en content. Een nieuwe website in WordPress CMS website met gebruik van plugins? Een onderscheidend vermogen voor doel of behoefte? Onder andere uw visitekaartje online, een essentieel onderdeel van uw zichtbaarheid.

Een bestaande website omzetten in een dynamische website waarin er in backend informatie kan worden verwisseld zou website eigenaren vrolijk kunnen maken. Met deze zin kan er 'campagne' worden gevoerd! Zie ook website

Framework

Aangegeven ook verder in een framework met componenten pagina's te willen vervaardigen.

  • Website vervaardigen

    Website voorbeeld

    Website voorbeeld

  • Websites

    robaan.com vervaardigd ook websites. Zie ook website

  • Geposte artikelen