robaanlogo

©2024 robaan.com

robaanlogo

©2024 robaan.com

Beeldbewerken

Bewerkelijke beeldbewerking

Sinds kort worden ook nieuwe foto's o.a. in Adobe Photoshop 'anders' bewerkt. Vele manieren zijn er om foto's op te waarderen. Onder andere met presets en filters.
Foto's met maskers verdelen in (smart)objects en deze per onderdeel scherper maken en bijstellen geeft zelf bij klein formaat een 'boost' maar is bewerkelijk.
Zie link

Licht bewerkt

Foto's worden niet per onderdeel bewerkt. Het totaal zal naar smaak een opwaardering krijgen. Concreet zal licht en scherpte bewerkt worden.

Beeldretouche

Met 'inhoud behouden' kan met software Photoshop na selectie van een object in het beeld deze ingevuld worden met omliggende omgeving.
Ingewikkelde algoritmes maken een goed benaderbaar 'eindresultaat'. In foto's maakt de invulling de selectie niet passend. Gereedschappen gebruik, o.a. het stempeltje, kan het proces met knip en plakwerk gedaan worden.

Beeldanimaties

Met behulp van animatie kan video, foto en andere stijlelementen worden samengevoegd. Een presentatie o.a. voor websites. Voor grotere special effects is een beeldbewerkingsprogrammma beperkter. Zie Facebook

  • Website vervaardigen

    Website voorbeeld

    Website voorbeeld

  • Websites

    robaan.com vervaardigd ook websites. Zie ook website

  • Geposte artikelen